Solna terapija za odrasle

CENTER SOLNE TERAPIJE

Kako poteka solna terapija za odrasle?

Ko vstopite v solno sobo boste imeli občutek kakor, da ste v solni jami. Stene, strop in tla so prekrita z ekološko čisto soljo. Vlaga v sobi je od 40 do 55 %, temperatura sobe je med 21 in 23 C. V solni sobi za odrasle so udobni naslonjači, kjer odrasli sedijo ali ležijo. V solni sobi ste izpostavljeni blagodejnim učinkom suhega solnega aerosola, ki ga kontrolirano prši v solno sobo medicinski pripomoček halogenerator. Izvaja se tudi kromoterapija (barvna terapija). Med terapijo lahko poslušate pomirjajočo glasbo, meditirate, berete ali pa se pogovarjate

Solna terapija omogoča obisk dveh posameznikov naenkrat. 

Osnovna terapija traja 40 min, detox solna terapija pa 60 min.

Če imate pogoste težave z dihali ali kožo je za vas primerna 40 minutna terapija. Le ta se izvaja v roku 48h in se jo ponavlja splošno od 8-15 terapij, odvisno od posameznika in njegovega stanja.

60 minutna terapija ali imenovana detox solna terapija je namenjena popolnoma zdravim osebam, ki želijo dodatno podpreti svoj imunski sistem in pospešiti limfo, ter posledično razstrupiti telo. Priporoča se izvajanje terapije 1x tedensko, oziroma po potrebi.

Na solno terapijo pridite čisti, v čistih oblačilih. Pri otroški terapiji ste v svojih oblačilih, s seboj prinesete le sveže nogavice. Pri odrasli solni terapiji potrebujete kopalni plašč in brisačo. Lahko prineste svojega ali pa si ga sposodite pri nas.

CENTER SOLNE TERAPIJE

Zdravje je naša največja vrednota

Solna terapija za odrasle

  • 1 oseba 20,00 €
  • 2 osebi 33,00 €

Odrasli detoksikacija

  • 1 oseba 27,00 €
  • 2 osebi 40,00 €
  • 3 otroci 40,00 €
  • 4 otroci 50,00 €

Izjave strank

5/5